ИЗМЕРВАНИЯ НА ФРС

ИЗМЕРВАНЕ ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА

ЗА НАС

Уроци по шофиране на автомобилен симулатор

Уроци по шофиране  – По време на „пътя“ на симулатора трябва да спазвате правилата за движение, да смените скоростната кутия навреме. Освен това ще попаднете в различни пътни ситуации, в които ще трябва да вземете бързо и вярно решение. 

Уроци по шофиране

Автодромът е специализирана платформа със специална маркировка за управление на истински автомобил. Контролът на истинска кола започва от мястото или ако шофирането из града създава затруднения, тогава ще му бъде отделено повече време.

Вашият инструктор внимателно ще анализира Вашите способности, ще посочат грешките, които допускате. Също така присъствието му на пътя ще добави за Вас увереност, която ще остане и след завършване на шофьорските курсове.

 Уроците по шофиране на пистата включват усъвършенстване на няколко умения:

1/ успоредно паркиране на заден ход. Целта на задачата е да паркирате между две коли, стоящи на тротоара. Трудно, но необходимо умение за шофиране, защото без него е трудно да оставите колата дори на улицата близо до къщата, дори на паркинга на търговски център, без да пречите на други автомобили или превозни средства.

2/ вход към гаражния бокс на заден ход. Тук същността е ясна, необходимостта и важността на такова умение също е очевидна.

3/каране на зиг-заг. Същността на това упражнение е известна на всички не само в обучението за шофиране, но и от живота. И целта на такова умение е очевидна – да избягваме препятствията, което правим по метода на змията.

4/завиване в ограничено пространство. На пръв поглед изглежда, че не е нищо сложно. Тази задача на място обаче трябва да се извърши при определени условия, по-специално да се осъществи в малко пространство.

5/ естакада. Това е основно умение при изкачване на хълм. Целта на упражнението е да се научите как да изкачвате наклон, както и да спирате на хълм. Да можете да държите кола и също така да се движите гладко след спиране по-нататък.