ИЗМЕРВАНИЯ НА ФРС

ИЗМЕРВАНЕ ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА

ЗА НАС

Как да обзаведем банята?

Най-важните параметри при изнора на мебели за баня

Преди да отидете в мебелен магазин, трябва да премислите и оцените редица параметри, като какъв е ранерът на помещението за баня, колко са членовте на семейството и какви са те, с каква форма имате предпочитания да са Вашите мебели за баня.

Размерът на банята.

Това е основен критерий за избор. За компактна баня е малко вероятно да можете да вземете скъп шкаф с плот от масивно дърво, а вентилационната система едва ли ще има мощност, която напълно ще премахне влагата от повърхността. Обратното също е вярно – стая с площ над 8 квадратни метра. m не е проектиран да бъде запълнен с бюджетен пластмасов комплект, макар и с добри водоотблъскващи повърхностни свойства. Важно е да се вземе предвид разстоянието между основните обекти на банята. Например между мивка и шкаф за принадлежности. Ако влагата рядко засяга последния, има смисъл да се пренебрегват свойствата му да отблъсква течността.

  • Броят на членовете на семейството, техните антропометрични данни, физически възможности. За дете в предучилищна възраст, като пенсионер, няма да е лесно да вземе предмети за лична хигиена от шкаф, окачен почти от тавана.
  • Формата на бъдещата мебел за баня и нейното местоположение.

Актуално за компактни стаи – бани, където задачата за компетентно използване на пространството е от първостепенно значение. Например, в една малка баня, правоъгълен шкаф с отвор за мивка изглежда по-добре от други – той е структурно прост, струва малко и изпълнява основните функции.

Мебели за баня: видове и характеристики

Окачени шкафове и други мебели за баня

Мебел за баня с проста форма, характеризиращи се с удобство и компактност. Той е окачен на стената, поради което се използва в малки бани, но не изглежда по-зле в просторни стаи.

Окачените шкафове ще се харесат на тези, които ценят практичността и лекотата на линиите в мебелите. Поддръжниците на лаконичен интериор ще могат да скрият това, което пречи на естетическото възприятие на стаята. Това биват тръби, бойлер, комуникации и др.